/> Diyet Programı Nasıl Olmalıdır?

Diyet Programı Nasıl Olmalıdır?

Diyet

Çağımızın hastalıklarından biri de kuşkusuz ki obezitedir. Obezite, bireyin dengesiz ve sağlıksız beslenmesi sonucu kendini göstermeye başlar. Vaktinde müdahale edilmezse kontrolsüz kilo alımı obeziteye kadar gidebilir. 
Diyet Programı Nasıl Olmalıdır?
Diyet Listesi
Obeziteye ve kilo alımına en büyük etkenlerden biri de günümüzde çokça yaygın olarak tüketilen fastfood ve hazır gıdalardır. Meyve ve sebze tüketimini azaltarak bu çeşit besinlere yönelmek kilo alımına yol açacaktır. Aynı zamanda hamur işi ve yağlı besinler tüketmek de benzer sonucu doğuracaktır. Un, tuz ve şeker tüketimi de kontrollü olmalıdır. Gereğinden fazla tüketildiği takdirde kontrolsüz kilo alımının önüne geçilemez kılacaktır. Sadece kilo alımı için değil çeşitli sebeplerden kaynaklı da diyet uygulanabilir. Kilo kaybının aksine kilo almak isteyen bireyler de diyet uygulamaktadır. Her bireyin vücut endeksine göre farklı diyet listesi uygulanmalıdır. 
fastfood ve hazır gıdalar obezite

Uygun Diyet Programı Nasıl Bulunur?

Uygun diyet programı nasıl bulunur sorgulamasına yönelik kişisel anlamda oluşturulacak en uygun ve dengeli listeyi, diyetisyen ya da alanında uzman bir personel tarafından oluşturmalıdır.  Sadece kilo endeksli problemlerden kaynaklı değil, şeker tansiyon kolestrol hastaları da çeşitli diyetler uygulamaktadır. Bu diyetler sayesinde yüksek olan değerleri dengeli ve perhizine uygun beslenme ile normal seviyeye gelecektir. Bu tip hastalarda ilaç tedavisindense sağlıklı yöntem diyet uygulamaktır. Daha kapsamlı bilgi için saglik.ekipanalizi.com sitemizi ziyaret edebilir ve diyet programlarıyla ilgili net bilgiler öğrenirsiniz. 
Uygun Diyet Programı Nasıl Bulunur?

Sağlıklı Beslenmenin Adresine Gelin

Sağlıklı Yaşam polikliniği ile sağlıklı beslenebilir, uzman diyetisyenlerimiz eşliğinde formunuzu koruyarak hayatınıza devam edebilirsiniz. Sizin boy ve kilo değerleriniz, kan değerleriniz, alışkanlıklarınız ve vücut yapınıza göre program hazırlanır ve belli bir takvime bağlanır. Özellikle kan değerlerinize düzenli olarak ölçülür ve program boyunca gerekli revizelere yapılır.
Sitemizdeki iletişim bilgilerimizden bizi arayarak program hakkında bilgi alabilirisiniz. Sağlıklı Yaşam polikliniğimizi ziyaret ederek uzmanlarımızla tanışabilir, onlardan bilgi alabilirsiniz.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. sürekli kilo alıyorum. önüne geçmek mümkün değil. obez olacağım. yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  2. bir çok sertifikasız klinik açan var. bunlarla mücadele etmek zorundayız. bireylerin yaşam hakkını ihlal edecek uygulamalardan kaçınmalıyız

    YanıtlaSil
  3. diyet programlarının yanında güzel ürünlerimizle harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. bir tane de poliklinik mi alsam. zenginlik ayrı bişey. paran oldu mu alıyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paranızı doğru yatırımlarda kullanmalısınız bence :)

      Sil
  5. kesinlikle tavsiye ederim. özellikle karın bölgelerinde yağlanma varsa mutlaka bir uzman eşliğinde çalışın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bütün alanlarda sizlere yardımcı olacak ekibimiz hazırdır.

      Sil
  6. Turkey has developed a lot in the field of health. I came from Europe to be treated.

    YanıtlaSil
  7. I had friends who recommended the Healthy Living polyclinic. I'm really glad I didn't listen to them. Thank you. you have a great team. they took very good care of me. I will tell this to my friends and recommend you.

    YanıtlaSil
  8. Guliten olan herşeyi bırakın. Bol bol sebze tüketin. 3 ayda 15 kilo verdim.

    YanıtlaSil